Behandlingen og farvenuancer

Behandlingen foretages personligt og udføres med vores airbrus pistol og udsugnings kabine.

Væskerne vi bruger er fremstillet at naturlige stoffer og er parabene fri, uden alkohold, uden parafume og uden hormonforstyrrende stoffer.

En spraytan er forskellig fra person til person. Hvis man skal bruge den til en special anledning andbefaler vi ALTID, at få en behandling inden den endelige, så man ved hvad det drejer sig om, hvilke ting man skal være ekstra opmærksom på osv.

Hænder, håndled, fødder, albuer og knæ bliver smurt ind i en beskyttelses creme, da disse steder kan være en udfordring pga tynd og tør hud. Har du prøvet spraytan før, så ved du, hvordan det er. Men har man aldrig prøvet før og er en af dem, som har tendens til disse problemstillinger, kan man godt studse lidt over det. Man kan aldrig sige på forhånd hvordan netop din hud reagerer.

Er man oppe i årene og har lidt rynker og årekunder eller er man lidt overvægtig. Så kan der godt være lidt udfordringer, derfor ALTID prøv det af inden man skal noget specialt.

 

Så er du gravid eller ammende er dette ikke noget problem.

Standard farverne får i 3 nuancer.

  • Lys 8% DHA – andvendes til dem der gerne vil have en glød til ex. bryllup eller konfirmation.
  • Mellem 10% DHA – anvendes til dem som gerne vil have lidt mere farve (den mest anvende).
  • Mørk 14% DHA – anvendes til dem så gerne vil se ud som om de lige har været på ferie eller i forvejen har en pæn glød.
  • 14% er også den man kalder fast tan og skal sidde på 2-4 timer.

Udover disse findes der også en på 12% DHA. Den er klar idet den sprøjtes på og bliver mørkere i timerne/dagene lige efter. Den har den fordel, at den ingen overskudsfarve har, så ingen farve på tøjet efter behandlingen.

Skal du bruge farve til ex. bodybuilding eller andet hvor du skal være ekstra mørk kan det gøres ved hjælp af at tilføre nogle dråber DHA og dermed gøre %-delen højere.

DHA er det aktive stof i ALLE selvbrunere. DHA er aktiv på huden straks efter behandlingen og op til 6 timer efter. Du kan se farven med det samme, men først efter du har været i bad ses det endelige resultat. Du bestemmer selv, om du vil gå i bad efter de 6 timer eller du vil lade det sidde længere, resultatet bliver det samme.