Hvad er spraytan...

Få en flot farve inden ferien, til ferien eller til festen.

Er du træt af, at være lidt bleg året rundt?

Prøv en gang spraytan og forbliv brun i op til ca. 12 dage.

En spraytan bliver udført personligt hos os, dvs. du stiller dig op i vores kabine med udsugning og vi sprayer dig med vores top moderne airbrush pistol. Væsken bliver påført på huden, og trænger i de efterførgende timer ned i hudlagene og dermed forbliver det i flere dage.

En spraytan er forskellig fra person til person. Hvis man skal bruge den til en special anledning andbefaler vi ALTID, at få en behandling inden den endelige, så man ved hvad det drejer sig om, hvilke ting man skal være ekstra opmærksom på osv. 

Hænder, håndled, fødder, albuer og knæ bliver smurt ind i en beskyttelses creme, da disse steder kan være en udfordring pga tynd og tør hud. Har du prøvet spraytan før, så ved du, hvordan det er. Men har man aldrig prøvet før og er en af dem, som har tendens til disse problemstillinger, kan man godt studse lidt over det. Man kan aldrig sige på forhånd hvordan netop din hud reagerer.

Er man oppe i årene og har lidt rynker og årekunder eller er man lidt overvægtig. Så kan der godt være lidt udfordringer, derfor ALTID prøv det af inden man skal noget specialt.

Gravide og ammende kan også få spraytan.

Efter 6-8 timer med den påførte væske skylles den overskydende farve af med et bad og først der ses det endelige resultat.

Med en spraytan bliver du flot solbrun uden at udsætte kroppen for de farlige stråler fra solarium eller solen.

Allerede når du går fra behandlingen ser du resultatet tydeligt. De væsker vi anvender er allergivenlige, fyldt med alovera og efterlader huden blød og lækker.

For at opnå en længere varende effekt kan man købe en selvbruner med hjem. Det kan være med til, at pifte farven op sidst på ugen.

Der gives ingen garanti for resultat da vi alle er forskellige og har forsellige hudtyper.